8 dôvodov, prečo si zamilujete strieborné hrkálky

Kategórie
 
 
 
 
 

Strieborná hrkálka ako dar ku krstu alebo narodeniu dieťaťa od krstných a alebo starých rodičov

Autor: Iveta Antalová  Čítanie na 3-4 min

  1. Rozvíja senzorické a motorické cítenie.

Mysleli sme na všetko - vysoko lesklé plochy priťahujú pozornosť bábätka, príjemné zvonenie je akusticky vyladené, pohodlne uchopiteľný tvar rozvíja jemnú motoriku. Bábätká potrebujú jednoduché a pochopiteľné veci. Hračky so zvukovými a svetelnými efektmi ich mätú protichodnými a nepredvídateľnými podnetmi. Verte, že ak ste sa narodili pred pár mesiacmi zistenie„ ak pohnem rukou, pohnú sa i tieto guľôčky a pritom zazvonia“ je objavná heuréka.

  1. Je antibakteriálna

Striebro je prirodzene antibakteriálne – povrch striebornej hrkálky zostáva bez mikroorganizmov.

  1. Uľahčuje prerezávanie zúbkov

Strieborná hrkálka pomáha bábätku schladiť ďasno opuchnuté pri prerezávaní mliečnych zúbkov a tlmí bolesť. Zároveň masíruje boľavé miesto, zmierni napätie a striebro dezinfikuje drobné ranky, ktoré pri raste zúbka vznikajú.Bábätko sa upokojí aj samotnou činnosťou cmúľania a hryzenia hrkálky.

  1. Je to investícia

Máte istotu, že ak darujete svojmu dieťatku striebornú hrkálku, dostane od Vás cennosť z drahého kovu, ktorý nestráca hodnotu. Základ hrkálok z kolekcie Bubbbles je vyrobený z masívneho striebra (nie sú duté), guľôčky sú strieborné a pozlátené dvoma vrstvami zlata. Preto majú strieborné hrkálky Greg & Rich nielen krásnu emocionálnu ale i stabilnú materiálnu hodnotu.

  1. Je originálna a pravá

Greg & Rich je značka, za ktorou sú ľudia. Každá strieborná hrkálka je malý originál – proces výroby zahŕňa 49 krokov precíznych ručných operácií. Mohli sme nakúpiť polotovary z Číny či Turecka, no my to skrátka nerobíme. 95% našich dodávateľov je zo Slovenska, 5% z Nemecka. Naše hrkálky sú vyrobené pod vlastnou zodpovednostnou značkou - ručne a na Slovensku. A hoci vyzerajú jednoducho, dizajn, technické riešenie a akustiku hrkálok sme starostlivo navrhovali a dolaďovali naozaj dlho, preto sme si ich nechali zaregistrovať.

  1. Je bezpečná

Strieborné hrkálky Greg & Rich sú vyrobené z prvotriednych certifikovaných drahých kovov a prešla kontrolou Puncového úradu Slovenskej republiky. 

  1. Je to rodinná pamiatka

V minulosti sa strieborné hrkálky dedili z generácie na generáciu. A verte, že či už to bude dar k narodeniu, darček od krstných rodičov ku krstu alebo sa jednoducho rozhodnete, že vaše bábätko si zaslúži hračku jedinečnú ako ono samo, bude to isto dar, ktorý si odloží. Dar, ktorý sa stane súčasťou rodinného striebra. Dar, ktorý raz Vaše dieťa odovzdá svojim deťom.

  1. Je osobná a prestížna

Hrkálka Greg & Rich je prestížny darček, ktorým sa blysnete. Je súčasťou výnimočných okamihov a my to vieme. Preto sme si dali záležať naozaj na všetkom - je zabalená v krásnej bielej škatuľke vystlanej plsťou z pravej vlny, spolu s vrecúškom zo 100% hodvábu, previazaná mašličkami s naším logom. Ak stojíte pred voľbou výberu daru pri narodení či krste a ste paralyzovaný výberom hračiek (či pochybami o ich kvalite, pôvode a prínose), striebornou hrkálkou neurobíte krok vedľa. Je hodnotná, má unikátne vlastnosti a nadčasový kvalitný dizajn.

Čerešničkou na torte je, že ponúkame možnosť urobiť ju ešte osobnejšou – vygravírovaním mena a dátumu narodenia bábätka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia